VELKOMMEN TIL LOULOU BERGEN

LouLou er en nattklubb med cocktailbar-stemning. Her kan du drikke drinker i verdensklasse og danse under en himmel av glødepærer som beveger seg i takt med musikken.

Det er et pusterom – gjemt under bakken i hjertet av Bergen by, i kjelleren til Hotel Norge – for deg som skyller hverdagens stress bort med eksklusive cocktails fra alle verdens hjørner.

Et paradis – uten fast dresscode, men med fargerike blomster, flamingoer og lysende neon-sitater på veggene – for deg som trives seg best i et univers som ingen Instagram-filter kan etterligne.

Og et pulserende dansegulv – med musikk på full volum og et futuristisk lysshow av blinkende lamper – for deg som beveger føttene mens natt blir til dag.

Hvis du kan kjenne deg igjen i noen av avsnittene over er LouLou din nye hjemmebane i Bergens natteliv. Her er det plass til alle som ønsker å bidra til den gode stemningen.

Book Bord


LouLou Bergen
Nedre Ole Bullsplass 4, Bergen


     

BORDRESERVASJON

Ønsker du en opplevelse utenom det vanlige?

Da anbefaler vi at du reserverer bord hos oss!

Alle med bordreservasjon får gratis inngang, VIP-kø, egen servitør samt utsikt til dansegulvet.

Book Bord

SELSKAP & ARRANGEMENTER

Bursdag, firmafest/julebord, privatfest, utdrikningslag eller lignende?

Vi skreddersyr alle arrangementer etter anledningen og selskapets størrelse. Hos oss er ingen forespørsel for stor eller for liten – kun fantasien setter grenser!

Send forespørgsel

PRIVAT ARRANGEMENT

Lei våre lokaler til et privat arrangement før de ordinære åpningstidene. Det vil også være mulig å leie lokalene på dager vi normalt ikke holder åpent.

MIDDAGSELSKAP

Skal du holde en helaften kan vi levere mat fra våre samarbeidspartnere og sette opp en drikkemeny fra vår barmeny.

BLI EN DEL AV FAMILIEN

Vi har forkjellige medlemstyper på LouLou med forskellige fordeler.  Felles for disse er at du vil bli en del av familien og motta nyheter samt invitasjoner til ekstraordinære arrangementer.

SØK HER

 

Åpningstider:
Fredag & Lørdag
kl.22:00 – 02:30

Kontakt:
LouLou Bergen
Nedre Ole Bullsplass 4
5012 Bergen

Spørsmål, gjenglemt eller annet: bergen@loulou.no
Booking: booking.bergen@loulou.no
Telefon +47 61409324

Aldersgrenser:
Fredag ID21
Lørdag ID23